Az Éberhardt Ház Építőanyag Kereskedő Kft. 1993-ban kezdte meg működését a Balatoni út mellett. A több száz kivitelezővel és kőművessel kialakult jó üzleti kapcsolat azt eredményezte, hogy Magyarország egyik legnagyobb építőanyag kereskedésének egyike vagyunk. Munkánkat a gyártók is elismerik, így büszkék lehetünk az „Arany és a Gyémánt Tégla” díjra, a „Terranova legjobb kereskedője”, illetve sok gyártó „Kiemelt kereskedője” címre.

A komplex kereskedelmi szemléletünk eredményeként folyamatosan fejlesztünk, hogy a vevők minden kívánsága teljesülhessen. És a fejlesztés még nem állt meg….

Mára több irodaházban, több száz m2-en várjuk ügyfeleinket. Az építőanyag kínálatot szélesítettük példátlan módon. Mindenből a mintaanyagon kívül egy-két átlagos háznyi mennyiséget igyekszünk raktáron tartani, hogy a vevőinknek minél kevesebbet kelljen várakozniuk.

Olyan építőipari szakvállalkozásokat telepítettünk az építőanyag kereskedés területére, ahol egy ház építéséhez szükséges szakipar bemutatkozik egy helyen. Ehhez természetesen megvettük a szomszédos épületet, ami részben bemutatóteremként, részben irodaépületként szolgál. Itt kapott helyet a burkolóanyagokat kínáló vállalkozás bemutatóterme. Van itt tárgyalóterem a szükséges kisegítőhelyiségekkel és egy reprezentálásra szolgáló télikert.

 

 

Elismeréseink