Baumit és Sakret közlemény

Baumit közlemény:

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy az őszi-téli időszakban jellemző hideg időjárás esetén (tartósan mínusz értékek) –  a fagyveszélyes termékeink kiszállítását ideiglenesen szüneteltethetjük, mivel tartósan -5°C alatti hőmérséklet esetén nem garantálható termékeink fagymentes szállítása, és ideiglenes tárolása. Amennyiben a nappali hőmérséklet eléri a megfelelő határértéket, úgy a szállítás problémamentesen megoldható. Őszi-téli időszakban így a fagyveszélyes termékeink szállítási határideje megnövekedhet, kérjük, hogy a megrendelések leadásakor ezzel is számoljanak. Természetesen, a szállítás szüneteltetése esetén, a konkrét megrendelésekkel kapcsolatban kollégáink tájékoztatást adnak a várható kiszállítással kapcsolatban.

Addig is lehetőséget biztosítunk a telephelyeinkről a termékek saját felelősségre való elszállítására, így a termék átvevőjének feladata a műszaki lapokon meghatározott körülmények (fagymentesség) közti szállítása, illetve tárolása. Vevői szállítás esetén a fagyveszélyes termékek fagyásra visszavezethető károsodásából adódóan reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

 Sakret:

Alacsony, +5 °C alatti hőmérsékleti viszonyok között mind a cement kötésű, mind a szilikon- és műgyanta alapú termékek, vakolatok kötése lelassul, esetenként leáll.

Alkalmazástechnikai közlemény

Az őszi és tavaszi nagyobb napi hőmérsékleti ingadozások miatt a kezeletlen grafitos homlokzati hőszigetelő lapokkal történő homlokzati hőszigetelési kivitelezések kiegészítő intézkedések betartását teszik szükségszerűvé.

Alkalmazástechnikai közlemény

Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel,

Éberhardt Ház Kft.